NASLOVNA O NAMA MATERIJALI VIJESTI ARHIVA GALERIJA LINKOVI KONTAKT

3. Zatočeništvo

VIJESTI

NOA u Parizu 10.05.2009.

Praznik pobjede 9.maj 2009.

Ovjekovječen druženjem i fotografijama prijatelja, članova Društva NOA - Pariz. Dan pobjede, članovi NOA - France obilježili su druženjem s prijateljima i posjetom znamenitostima Pariza. Zastava NOA, na Eiffel Tower koju su rado prihvatile i mlade  kineskinje, zaštitarke  životinja iz Kine, koje su nam se rado pridružile.

Tokom  juna  u Francuskoj će biti registrirano Društvo za zaštitu životinja NOA -France koje je nastalo  uspješnom  saradnjom kroz akcije  francuskih i naših zaštitara životinja.Ovo je još jedan signal koji  jasno potvrđuje potrebu  postojanja Društva NOA. Formiranje Društva NOA - France po modelu rada NOA BiH  je ujedno i najava trajne saradnje i internacionalizacije NOA. U skorije vrijeme očekujemo nove zajedničke akcije na spašavanju životinja kao i turističke posjete većih grupa francuskih kolega u sklopu projekta NOA  "Zeleni eko turizam BiH" o čemu  ćemo Vas ubrzo obavjestiti u saradnji s NOA - France i NOA Respecta što će uskoro biti objavljeno  na našim stranicama istovremeno kao i na novonastalim info stranicama  NOA - France koje uređuje i vodi gosopdin Pierre Demeure.

NOA , ispred poznate katedrale Notre-Dame de Paris. Predstavnici  NOA za Francusku gospodin Pierre Demeure i g. Annick na Eiffel Tower, u društvu predsjednice -  Društva NOA za područje Pariz.

INFO NOA

KALENDAR